IBC Fuelbox, Mobiele Brandstoftank,, voorraad IBC Tanks

U wilt graag een mobielen brandstof tank kopen, maar weet nog niet goed welk model? Daarom hebben wij de IBC Brochure ontwikkeld.  Op deze manier kunt u rustig alle informatie even doorlezen. 

Bestel gratis IBC Brochure door onderstaand formulier in te vullen. In deze folder staat meer informatie over de IBC Tanks, welke modellen we kunnen leveren en waar u rekening mee kunt houden tijdens de aanschaf van de IBC.  Vul onderstaand formulier in en wij sturen u gratis de brochure toe. 

Vragen?
Neem gerust contact met ons op:
0561-441441
info@tabdeblesse.com

  Ja, wij willen graag de GRATIS IBC Brochure ontvangen.

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring.     Lees hier onze privacyverklaring.


  Impressie van de IBC Brochure

  Wat kunt u in de brochure verwachten? Het is een meertalige brochure die u informeert over de verschillende modellen IBC Tanks die Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” kan leveren.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (950, 2000, 3000 high en 3000 low), maar er zijn ook verschillende types beschikbaar (Fuelbox Compact en de Fuelbox PC).
  IBC Brochure, Mobiele Brandstof Tank- Fuelbox IBC

  Direct meer informatie over IBC Tanks?

  Wilt u direct meer informatie over de IBC Tanks voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op via 0561-441441 of via de contactpagina.

  Wilt u rustig meer informatie doorlezen? Onze site voorziet in veel informatie over IBC Tanks. Bijvoorbeeld over transport van IBC Tanks, keuring, KIWA Dieseltanks, Voorraad IBC Tanks en meer.