Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.  verkoopt verschillende types IBC tanks. De tanks varieren met inhouden vanaf 950 liter tot 3.000 liter.  Vervoer IBC?  Als u besluit een mobiele brandstoftank aan te schaffen dan verzorgd Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.  ook het vervoer. De IBC Tank zal geleverd worden op de door u gewenste locatie en op het door u gewenste tijdstip. Wij kunnen desgewenst uw IBC Tanks tijdelijk in voorraad nemen, indien u deze niet direct nodig bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Wegvervoer IBC

Wilt u een IBC tank zelf vervoeren? Houd u dan wel rekening met de regelgeving hieromtrent.  Het betreft de volgende regelgeving: 

 • Regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG);
 • ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route).

Eisen vervoer IBC Tanks

De regels die gelden voor het vervoer van gevaarlijke stoffen in Nederland over de weg en het water zijn terug te vinden de Wet vervoer gevaarlijke stoffen (WVGS).

Vervoer over de weg

De Regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG) bevat specifieke voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Als bijlage 1 bij deze regeling zijn de internationale regels voor het vervoer van gevaarlijke stoffen opgenomen, afkomstig uit het ADR verdrag.

LET OP! De internationale regels zijn omvangrijke teksten, dit maakt ook de pdf-bestanden erg groot. Er wordt gezocht naar een meer gebruiksvriendelijke oplossing.

Meer informatie

Bron: www.ilent.nl (Inspectie Leefomgeving en Transport)

Heeft u vragen over het vervoer van uw IBC?

Heeft u vragen over het vervoer van een IBC tank naar uw locatie of het eigen vervoer van IBC Tanks? Vul dan onderstaand contactformulier in. Omschrijf u vraag zo duidelijk mogelijk en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring.     Lees hier onze privacyverklaring.