IBC Fuelbox, Mobiele Brandstoftank,, voorraad IBC Tanks

Heeft u tijdelijk opslagcapaciteit nodig voor dieselolie ten behoeve van bijvoorbeeld een aggregaat,  een heater óf voor uw machine?

Geen probleem, daarvoor heeft TAB de Fuel Box ontwikkeld.

De Fuel Box is een stalen IBC. Deze IBC is goedgekeurd voor het vervoeren van diesel over de openbare weg en voldoet door het UN kenmerk aan de ADR regelgeving. Voor België kunnen we de IBC, daar veelal werftank genoemd,  leveren met Vlarem II conformiteitverklaring, in Nederland wordt de Fuel Box IBC geleverd met KIWA certificaat.

Verschillende modellen / inhoud

De Fuel Box IBC leveren we in drie inhouden: 950, 2000 en 3000 liter elk met 4 verschillende uitrustingen zoals in de folder is omschreven.

Maatvoering 

De maatvoering van de IBC is dusdanig uitgedacht en ontwikkeld dat ze 2-hoog gestapeld vervoerd kunnen worden in een dichte wagen. De 950 liter Compact is precies vierkant gemaakt. Hierdoor maakt het niet uit hoe de IBC opgesteld wordt om hem te kunnen stapelen.

Onderscheiden vermogen

De Fuel Box IBC onderscheidt zich van zijn soortgenoten door o.a. de robuuste en compacte uitvoering. Hij is op de kwetsbare gedeeltes, zoals het onderste gedeelte, bij de heftruckkokers,  gemaakt van dikker staal dan gebruikelijk is.  Wat verder in het oog springt zijn de 4 gegalvaniseerde hoekstukken en de versteviging van de kwetsbare delen zoals de omgeving voor de lepels van de vorkheftruck en bovenzijde van de IBC.

Uiteraard kunnen we de Fuel Box IBC voorzien van een pompset. Dit kan een eenvoudige handpomp (zwengelpomp) zijn, maar ook een elektrische uitvoering  in 12, 24 óf 230V.

Soorten IBC Tanks

Lees hier meer informatie over de verschillende maten IBC Tanks.

 

 

Bekijk ons productblad:IBC_fuelbox (PDF – 2MB)

 

IBC_1 IBC_2 IBC_3 IBC_4